Login

Inschrijven als woningzoekende

Door onderaan uw e-mailadres en geboortedatum in te vullen krijgt u per e-mail een wachtwoord toegezonden. Met de toegezonden gegevens kunt u inloggen op Woonmatch Kop van Noord-Holland en uw inschrijving verder afronden. Nadat u uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld, het eenmalige inschrijfgeld van € 15,00 heeft betaald via iDeal en uw gegevens heeft opgeslagen, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.

U mag zich inschrijven als: 

  • U 18 jaar of ouder bent; 
  • U beschikt over de Nederlandse nationaliteit, ook als u beschikt over de nationaliteit van een lidstaat van de Europese Unie of u beschikt over een geldige verblijfsvergunning voor Nederland.

Let op! 
Iedere woningzoekende moet zich persoonlijk inschrijven. Voor echtparen en partners betekent dit dat ieder een eigen inschrijving nodig heeft. Bij het inschrijven moet u in eerste instantie bij het aantal volwassenen 1 invullen. Na het voltooien van beide inschrijvingen kunt u die eenvoudig weer wijzigen naar 2 personen en dan ook het inschrijvingsnummer van de partner invullen. De partner ontvangt hiervan bericht per e-mail en zal die koppeling moeten bevestigen. Een inschrijving is persoonlijk en kan daarom nooit worden overgenomen door een partner of derde.

Bent u al ingeschreven? 
Vul dan links uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in, en klik op de knop 'inloggen'