Login

Welkom bij Woonmatch, dé website voor woningzoekenden in de regio Kop van Noord-Holland

Op deze website kunt u zich inschrijven als woningzoekende in de regio Kop van Noord-Holland. Dit is een initiatief van Wooncompagnie (bezit gemeente Schagen en Hollands Kroon), Woningstichting Anna Paulowna (Hollands Kroon), Woningstichting Den Helder (Den Helder), Helder Vastgoed BV en Woningbouwvereniging Beter Wonen.

U ziet hier het actuele aanbod van advertenties waar u op kunt reageren. 

U kunt, als u zich ingeschreven heeft, inloggen en uw eigen persoonlijke gegevens invullen en beheren. U ziet, op ‘Mijn reactieoverzicht’, een overzicht van alle reacties op advertenties en uw contacten met de corporaties.
 
De advertenties zijn afgestemd op het passend toewijzen. Past een woning niet bij uw huishoudensinkomen en/of gezinsgrootte dan komt u niet voor die woning in aanmerking en wordt deze niet getoond bij "Mijn persoonlijk aanbod". 

Let op:

Woonmatch vraagt u nooit via een sms-bericht of e-mail om een betaling te doen inzake het verlengen van uw inschrijving. Klik niet op de link en open de bijlage niet.

Let op:

Er zijn helaas partijen die misbruik maken van het woningtekort.

Betaal NIET voor hulp of een cursus die je belooft sneller een sociale huurwoning te krijgen.

Er zijn veel mensen op zoek naar een sociale huurwoning. Er zijn niet genoeg woningen voor iedereen die een woning zoekt. Het kan lang duren voordat je aan de beurt bent. Om de woningen zo eerlijk mogelijk te verdelen, zijn er regels. Zo mag je bijvoorbeeld niet te veel verdienen voor een woning. Ook het aantal personen met wie je in de woning gaat wonen, moet passen bij de woning. De regels gelden voor heel Nederland.

Meer informatie of hulp nodig? Dit kan gratis. Kijk op socialehuurwoningzoeken.nl

Nu beschikbaar: ruilmijnwoning.nl

Benieuwd naar woningruil? Klik op de afbeelding om verder te lezen. (uitgezonderd woningen Woningstichting Den Helder / Helder Vastgoed)

Aankondigingen Nieuwbouw Projecten


Spoedzoekerswoningen in Middenmeer

Spoedzoekerswoningen in Middenmeer

Gemeente Hollands Kroon heeft besloten dat er aan de Hoornseweg in Middenmeer tijdelijke woningen worden gebouwd. Wooncompagnie zorgt voor de bouw en het onderhoud van de woningen. Van de in totaal 48 woningen zijn 16 woningen beschikbaar voor spoedzoekers. De overige woningen zijn voor Oekraïense vluchtelingen en statushouders.

Wat is een spoedzoeker?

Spoedzoekers zijn mensen die snel een huis nodig hebben. Er is sprake van een levens ontwrichtende woonsituatie. Dit betekent dat de spoedzoeker met zijn of haar inwonende familie gevaar loopt of zelfs dakloos kan worden. Spoedzoekerswoningen zijn tijdelijke woningen. Een bewoner doet er dus alles aan om zo snel mogelijk weer naar een andere woonruimte te verhuizen, zodat de tijdelijke woning weer beschikbaar komt voor andere spoedzoekers.Gemeente Hollands Kroon behandelt de aanvragen en bepaalt de volgorde

Je kan een aanvraag doen bij de gemeente Hollands Kroon om in aanmerking te komen voor een spoedzoekerswoning. Kijk op de website van de gemeente Hollands Kroon voor alle voorwaarden en informatie over hoe je een aanvraag kunt indienen:

 https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelingen/spoedzoekerswoningen/

 Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen over de spoedzoekersregeling, de aanvraag en toe toewijsing? Neemt u dan contact op met de gemeente via: Contact - Gemeente Hollands Kroon 

 

 

 

Een bericht van Wooncompagnie

Het actuele aanbod

 
Filter

Plaats

Type

Huurprijs

Minimaal aantal kamers

 
Reageren mogelijk t/m 17/07
Lijsterbesstraat 1
Den Helder
Eengezinswoning
 
4 kamers
opp. 66 m2
€ 782,45 p.m.
111 reacties
Energieklasse A
Reageren mogelijk t/m 21/07
Voorrang lokale woningzoekenden
Primulastraat 4
Hippolytushoef
Eengezinswoning
 
4 kamers
opp. 91 m2
€ 605,65 p.m.
327 reacties
Energieklasse C
Reageren mogelijk t/m 22/07
Voorrang lokale woningzoekenden
Seringenlaan 30
Hippolytushoef
Benedenwoning
 
2 kamers
opp. 37 m2
€ 401,60 p.m.
118 reacties
Energieklasse C
Reageren mogelijk t/m 22/07
Sint Jozefstraat 63
't Zand
Appartement 3e Etage met lift
 
3 kamers
opp. 56 m2
€ 550,00 p.m.
235 reacties
Energieklasse A
Reageren mogelijk t/m 23/07
Korvethof 57
Den Helder
Appartement Beg grond
 
2 kamers
opp. 51 m2
€ 619,32 p.m.
24 reacties
Energieklasse A
Reageren mogelijk t/m 23/07
Met leefregels
Cronjéstraat 14
Den Helder
Eengezinswoning
 
3 kamers
opp. 55 m2
€ 665,55 p.m.
19 reacties
Energieklasse A